Dit is de kans om je breed te ontwikkelen in de zorg

Roos Willems (27), is lokale coördinator van het traineeship Expeditie730. Ze stelt zich graag aan je voor en vertelt zelf waarom dit traineeship zo’n unieke kans is om je te ontwikkelen als (jonge) zorgprofessional.

“Naast mijn rol als lokale coördinator ben ik inmiddels 2,5 jaar werkzaam als kwaliteitsverpleegkundige bij een van de deelnemende organisaties. Als lokale coördinator zal ik de trainees begeleiden en coachen bij het ontwikkelprogramma van Expeditie730. Ik ben het aanspreekpunt en zal dus regelmatig contact hebben en klaarstaan voor alle vragen.

Bij Expeditie730 staat jouw ontwikkeling centraal. We bieden intensieve begeleiding en training aan, zodat je niet alleen je vakinhoudelijke kennis vergroot, maar ook je persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Gedurende twee jaar werk je bij vier verschillende zorgorganisaties, elk voor een periode van zes maanden. Dit betekent dat je niet alleen kennis maakt met verschillende werkplekken, maar ook met diverse zorgdisciplines en -methoden.

In oktober starten de eerste trainees en ik heb enorm veel zin om als coördinator de deelnemers te ondersteunen en begeleiden. Expeditie730 biedt niet alleen een solide start van je carrière, maar ook een kans om je breed te ontwikkelen en je passie voor de zorg verder te ontdekken.”

Ben je klaar voor een avontuur in de zorg? Meld je dan aan voor Expeditie730 en begin jouw reis naar een veelbelovende toekomst!

Ja! Ik wil solliciteren

Vul in onderstaand formulier je gegevens in om je aan te melden voor het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!