Video afspelen

over

Expeditie730

Een uniek traineeship in de zorg in Noord-Limburg. Dat is wat de samenwerkende zorgorganisaties in de regio jou aanbieden. Het is namelijk fantastisch werken in de zorg in Noord-Limburg en dat willen we jou graag laten ervaren. 

Daarom is er een uniek traineeprogramma ontwikkeld waarin jij op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de verschillende zorgorganisaties en functies in de regio.

ontdek

Ontdek de zorg in de regio op een unieke manier. Je krijgt de kans om een kijkje in de keuken te nemen binnen diverse zorgsectoren bij verschillende organisaties in Noord-Limburg. 

ontwikkel

Tijdens het traineeship staat je eigen groei en ontwikkeling centraal. Werkend leren en lerend werken wordt gecombineerd, zodoende leer je snel en ben je in staat theorie direct in de praktijk toe te passen.

ontmoet

Samen met veertien andere trainees krijg je trainingen en intervisies en volg je dit intensieve, uitdagende traject. Ervaar samen dit avontuur en geniet van de leukste twee jaar van jullie carrière!

ontmoet

De organisaties

Tijdens het tweejarige traineeship ga je vier keer een half jaar aan de slag bij verschillende zorgorganisaties. Voorlopig zijn dit De Zorggroep, Proteion, Vincent van Gogh en VieCuri. Afhankelijk van jouw profiel en ambities bepaal je samen met deze organisaties hoe dit half jaar er voor jou uit komt te zien. 

De vier deelnemende organisaties stellen zich graag aan je voor. Klik op het logo voor meer informatie.

logo-zorggroep
logo-proteion
logo-vervolg
viecuri-logo
Ambulancezorg
adelante-zorggroep-logo
Cohesie_CMYK - 2

Klik op een logo voor meer informatie over de organisatie
of scroll naar beneden. 

Contactpersoon

Desiree 2

Desiree Hintzen

Projectleider Expeditie730
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. We werken met kleinschalige teams van zorgprofessionals. Zo houden wij onze zorg persoonlijk en oprecht. We zijn gedreven om de best mogelijke zorg te kunnen bieden, nu én in de toekomst. We tonen lef en creativiteit en werken vanuit Positieve Gezondheid met de nieuwste zorginnovaties. Onze kwaliteit van zorg en specialismen blijven we continu verbeteren en verder ontwikkelen.
Wij zijn Proteion. Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
Vincent van Gogh heeft als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg een rijke traditie op het gebied van het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis. Onze ambitie? Herstel is haalbaar. Dit bereiken we door direct en duurzaam de juiste zorg te bieden. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, zijn naasten en andere partijen binnen de keten en het netwerk.
VieCuri is niet zomaar een ziekenhuis: we zijn een topklinisch ziekenhuis in Noord-Limburg. Dat geeft jou de nodige uitdaging: we leveren namelijk niet alleen basiszorg, maar ook gespecialiseerde zorg waarvoor patiënten van ver buiten onze regio naar VieCuri komen. Dit alles doen we vriendelijk, vakkundig, verbindend en vernieuwend. Je kunt je talenten bij ons ontwikkelen en het beste uit jezelf halen. Wij bieden jou een werkomgeving die leren stimuleert, die inspireert en gezondheid aanmoedigt. Onze collega’s zijn trots op de fijne samenwerking en de collegialiteit binnen ons ziekenhuis. Met ruim 3000 medewerkers zijn we groot genoeg om groots te denken en klein genoeg om elkaar te kennen. We bieden jou een luisterend oor en hebben aandacht voor elkaar.
Voor iedereen, altijd en overal de beste zorg. Het is onze plicht om tot het uiterste te gaan om iedereen, altijd, overal in Limburg de best mogelijke zorg te bieden. Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één. We pushen onszelf en motiveren elkaar iedere dag om het beste uit onszelf en uit elkaar te halen. We hebben vertrouwen in ons eigen kunnen, in elkaar en in het proces. Om in een veranderend zorglandschap mee te kunnen evolueren, blijven we onszelf constant uitdagen om de dienstverlening, samenwerking en de processen, dag na dag, rit na rit te verbeteren. Soms wat eigenwijs, altijd met grote toewijding.
Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsre-integratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten. Ons motto is: haal het beste uit jezelf. Samen met onze cliënt richten we ons niet op zijn of haar beperkingen, maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl. Wij beloven het beste uit onszelf en onze cliënten te halen om de grenzen van het haalbare zo ver mogelijk op te rekken. Doorgaan, niet opgeven. Dat vraagt veel van onze cliënten en dat lukt hen alleen als zij gesupport worden door medewerkers die enorm gedreven zijn. Die de mogelijkheden van de cliënt zien en daar het maximale uithalen.
Cohesie is een organisatie van, voor en door huisartsen. Binnen dit samenwerkingsverband bundelen alle huisartsen in Noord-Limburg hun kennis en krachten voor een sterke eerstelijns zorg die de individuele praktijken overstijgt. De praktische uitvoering hiervan wordt verzorgd door een aantal werkmaatschappijen die vallen onder de coöperatie. Werken bij Cohesie betekent dat je staat voor kwaliteit, professionaliteit en innovatie. Wij bieden de Noord-Limburgse huisartsen een waardevolle ondersteuning voor hun zorgverlening. Cohesie richt zich onder andere op een gezamenlijk zorgaanbod buiten kantooruren, organisatie en contractering van multidisciplinaire zorg voor chronische patiënten en ondersteuning van de huisartsenpraktijken bij hun bedrijfsvoering.

Regioprogramma

Om de zorg en ondersteuning voor de inwoners van de regio Noord-Limburg nu en in de toekomst op een juiste manier te organiseren, hebben zeven zorgorganisaties de handen ineengeslagen. Samen zijn ze een regionaal programma gestart om de opgaven waar de regio Noord-Limburg voor staat aan te pakken. Expeditie730 is onderdeel van het programma ‘Toekomstbestendige arbeidsmarkt”. Het programma bestaat uit meerdere projecten, waaronder het project Behoud en Instroom. Binnen dit project ontwikkelen we producten om instroom van professionals in de zorg te bevorderen en hen te behouden in de regio. De zeven organisaties die deelnemen aan regioprogramma zijn zeven bekende zorgverleners in de regio, namelijk: De Zorggroep, Proteion, VIGO, Viecuri, Ambulancezorg Limburg, Adelante en Cohesie.

Ja! Ik wil solliciteren!

Door je aan te melden via onderstaand formulier, maak jij kans op een van de 15 plekken van het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!