ontdek

Het programma

Jouw reis in de zorg start hier. In 730 dagen ontdek jij de wereld van de zorg in Noord-Limburg. Dat doe je vier keer een half jaar bij een van de deelnemende organisaties. Zo verzamel jij een rugzak vòl waardevolle ervaring in de zorg. 

Hoe je jouw route vormgeeft? Dat bepaal je grotendeels zelf. Elk half jaar dompel je jezelf onder in de organisatie waar je op dat moment meeloopt. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat hierbij centraal. Het halfjaar start met een kennismaking met de organisatie en het opstellen van een persoonlijk plan. Wat wil jij leren tijdens dit half jaar? Waar liggen jouw interesses? Elk half jaar ben je vervolgens 80% van de tijd bezig met werken en 20% besteed je aan je leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten.

Om je op weg te helpen, koppelen we je aan een buddy. Hier kun je altijd op terugvallen en al je vragen bij kwijt. Je trekt daarnaast samen op met de andere trainees. Zorgen doe je immers niet alleen.

Contactpersoon

Desiree 2

Desiree Hintzen

Projectleider Expeditie730

Dit krijg je van ons

Een traineeship waarin je veel leert, breed kan rondkijken, interessante werkervaring opdoet en jezelf maximaal kan ontwikkelen. Dat bieden wij! Daarnaast kun je rekenen op:

15 plekken

Een uniek traineeship in de zorg. Dat is niet zomaar voor iedereen weggelegd. In de eerste editie van Expeditie730 zijn er slechts 15 plekken te vergeven. Deze reis is voor jou als je ontzettend veel zin hebt om de zorg op een leuke, afwisselende manier te verkennen. Je komt in aanmerking als je onderstaande punten kunt afvinken.

Jij bent...

0
Dagen

Na je traineeship

Na je reis van 730 dagen ben jij aan zet. Samen met de lokale coördinator spar je over jouw toekomst in de zorg. Welke organisatie past het beste bij jou? Waar voel jij je het beste op je plek? Jouw toekomst in de zorg in Noord-Limburg ligt voor je open. Een toekomst waarin je je kan blijven ontwikkelen.

Interesse?

Heb je interesse maar weet je nog niet zeker of je wilt solliciteren? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Desiree 2

Desiree Hintzen

Projectleider Expeditie730

Ja! Ik wil solliciteren!

Door je aan te melden via onderstaand formulier, maak jij kans op een van de 15 plekken van het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!