5 redenen om een traineeship te volgen

Een traineeship biedt een unieke kans om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. In tegenstelling tot een gewone (starters)functie, krijg je tijdens een traineeship de mogelijkheid om in verschillende afdelingen en organisaties te werken, waardoor je een breed scala aan ervaringen opdoet. Ook word je intensief begeleid en krijg je toegang tot trainingen en workshops die je vaardigheden verder aanscherpen. In dit artikel delen we vijf redenen waarom het traineeship van Expeditie730 de perfecte keuze is voor ambitieuze zorgprofessionals zoals jij.

Ruimte voor jouw ontwikkelen
Tijdens je traineeship geldt de 80-20 regel. 80% van je tijd ben je aan het werk op de afdeling, 20% besteed je aan je eigen ontwikkeling. Jouw persoonlijk ontwikkelprogramma staat centraal tijdens het traineeship. Je leert vaak alleen over de inhoud, maar ook over je eigen kunnen. Soft skills komen net zo uitgebreid aan bod als hard skills. 

Veelzijdige ervaring in de zorg 
Bij Expeditie730 krijg je de kans om bij verschillende zorgorganisaties te werken. Dit betekent dat je een breed scala aan ervaringen opdoet in diverse sectoren en ontdekt welke aspecten van de zorg het beste bij jou passen.

Persoonlijke begeleiding
Vanaf de start van het traineeship word je gekoppeld aan een buddy op de werkvloer. Hier kun je altijd op terugvallen en al je vragen bij kwijt. Daarnaast word je begeleid door onze coördinator Roos.

Samenwerken met andere trainees
Je volgt een nieuw traineeship, maar je bent niet de enige die deze uitdagende stap zet. Bij de start van je expeditie maak je kennis met de andere trainees, die je ook tijdens het traineeship blijft ontmoeten.

Netwerkmogelijkheden 
Je komt in contact met een breed netwerk van zorgprofessionals en organisaties. Vraag ze vooral naar hun ervaringen en leerpunten! Dit is waardevol voor je toekomstige loopbaan en je netwerk in de sector.

Het traineeship Expeditie730 biedt de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien binnen de zorgsector. Door de afwisseling in werkomgevingen, de begeleiding die je ontvangt, en de focus op ontwikkeling, kun je op een toegankelijke manier ontdekken welke richting het beste bij jou past. Voor zorgprofessionals die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en hun netwerk willen uitbreiden, is dit traineeship een mooie kans!

Ja! Ik wil solliciteren

Vul in onderstaand formulier je gegevens in om je aan te melden voor het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!