Portret Roos Willems

Roos Willems

Lokale Coördinator Expeditie730

Toolkit

In deze toolkit vind je communicatiemiddelen en teksten die je kunt gebruiken om het traineeship bij (potentiële) trainees onder de aandacht te brengen.

Copy

Long copy

Om de zorg en ondersteuning voor de inwoners van de regio Noord-Limburg nu en in de toekomst op een juiste manier te organiseren, hebben zeven zorgorganisaties de handen ineengeslagen. Samen zijn we een regionaal programma gestart om de opgaven waar de regio Noord-Limburg voor staat aan te pakken.

Eén van de daaruit ontstane producten is een traineeship voor onlangs afgestudeerde MBO 3 verzorgenden IG, MBO 4 verpleegkundigen en HBO verpleegkundigen.

Het traineeship laat trainees kennismaken met de verschillende functies en zorgsectoren binnen de regio, met als doel de trainee enthousiast te maken en aan de regio te binden/verbonden te houden. Trainees gaan vier keer een half jaar aan de slag bij een van de deelnemende organisaties. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierin centraal. Enkele maanden voor het einde van het traineeship, maakt de trainee de keuze voor de organisatie bij wie hij/zij definitief in dienst wil.

Betrokken partners binnen Expeditie730 zijn: Proteion, De Zorggroep, VIGO, Viecuri, Ambulancezorg Limburg, Adelante en Cohesie. Voorlopig zijn vier partners voorzien bij wie een trainee een half jaar werkervaring gaat opdoen: Proteion, VieCuri, De Zorggroep en VIGO.

Alle informatie  én natuurlijk aanmeldmogelijkheden voor het traineeship zijn te vinden op onze website.

https://expeditie730.nl 

 

Short copy 

In oktober 2024 start Expeditie730. Een uniek traineeship in de zorg in Noord-Limburg. Expeditie730 is een initiatief van samenwerkende zorgorganisaties in de regio en geeft trainees de kans om op een unieke manier kennis te maken met de zorg in Noord-Limburg. 

Gedurende vier keer een half jaar gaan de trainees aan de slag bij een van de deelnemende organisaties. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierin centraal. Enkele maanden voor het einde van het traineeship, maakt de trainee de keuze voor de organisatie bij wie hij/zij definitief in dienst wil.

Alle informatie én natuurlijk sollicitatiemogelijkheden zijn te vinden op onze website. 

https://expeditie730.nl 

Communicatiemiddelen

DTP

Download hier de flyer, poster en infographic. Wil je hardcopy materiaal? Neem dan contact op. 

Social media

Bekijk hier de planning en berichten voor je eigen social media kanalen.

Logo's

Download hier het beeldmerk van Expeditie730. Deze kun je gebruiken om door te linken vanuit je website.

Social media planning

Week 41
(7 t/m 11 oktober)

𝐊𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐞𝐬𝐡𝐢𝐩 𝐚𝐥? 🚀

Een traineeship biedt een unieke kans om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen, doordat je de mogelijkheid krijgt om in verschillende afdelingen en organisaties te werken. Hierdoor krijg jij in een mum van tijd een hele hoop ervaring erbij! 👩‍⚕️

Dit zijn de vijf redenen waarom het traineeship van Expeditie730 de perfecte keuze is voor de ambitieuze zorgprofessional zoals jij ✨

🧡 Ruimte voor jouw ontwikkeling

🧡 Veelzijdige ervaring in de zorg

🧡 Persoonlijke begeleiding

🧡 Samenwerken met andere trainees

🧡 Netwerkmogelijkheden

Lees meer over de voordelen van een traineeship via [LINK].

Wil je meer informatie of  je vragen stellen aan Roos, coördinator van Expeditie730? Ga dan naar de website https://expeditie730.nl/

#traineeship #zorg #verpleegkunde #vacature #ontwikkeling

Week 42
(18 t/m 18 oktober)

𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐛𝐥𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤 𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐑𝐨𝐨𝐬!👩‍💻

Lijkt het traineeship Expeditie730 jou wel iets, maar zit je nog met enkele vragen?

Geen probleem, bekijk op onze website de veelgestelde vragen. Staat hier het antwoord op jouw vraag niet tussen? Plan dan vrijblijvend een online afspraak in met Roos op maandagochtend of donderdagmiddag. Vul het formulier in, dan neemt Roos snel contact op met jou! 🧡

Ben jij klaar voor de start van de leukste twee jaar van je loopbaan? Ga naar de website en plan een afspraak in!

#traineeship #zorg #verpleegkunde #vacature #ontwikkeling

 

Week 43
(21 t/m 25 oktober)

“Dit is de kans om je breed te ontwikkelen in de zorg”


“Expeditie730 biedt niet alleen een solide start van je carrière, maar ook een kans om je breed te ontwikkelen en je passie voor de zorg verder te ontdekken.” 🧡

Roos Willems is lokale coördinator van het traineeship in vertelt waarom Expeditie730 dè kans is om je breed te ontwikkelen in de zorg in Noord-Limburg.

Lees meer via onderstaande link / link in bio. 

#traineeship #zorg #vacatures #werkenindezorg #zorgenwelzijn #verpleegkundige

Week 44
(1 november)

Maak kennis met de trainees van Expeditie730!


Introductie van trainees die gestart zijn. Tekst en afbeeldingen volgen!

Ja! Ik wil solliciteren

Vul in onderstaand formulier je gegevens in om je aan te melden voor het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!