Desiree 2

Desiree Hintzen

Projectleider Expeditie730

Toolkit

In deze toolkit vind je communicatiemiddelen en teksten die je kunt gebruiken om het traineeship bij (potentiële) trainees onder de aandacht te brengen.

Copy

Long copy

Om de zorg en ondersteuning voor de inwoners van de regio Noord-Limburg nu en in de toekomst op een juiste manier te organiseren, hebben zeven zorgorganisaties de handen ineengeslagen. Samen zijn we een regionaal programma gestart om de opgaven waar de regio Noord-Limburg voor staat aan te pakken.

Eén van de daaruit ontstane producten is een traineeship voor onlangs afgestudeerde MBO 3 verzorgenden IG, MBO 4 verpleegkundigen en HBO verpleegkundigen.

Het traineeship laat trainees kennismaken met de verschillende functies en zorgsectoren binnen de regio, met als doel de trainee enthousiast te maken en aan de regio te binden/verbonden te houden. Trainees gaan vier keer een half jaar aan de slag bij een van de deelnemende organisaties. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierin centraal. Enkele maanden voor het einde van het traineeship, maakt de trainee de keuze voor de organisatie bij wie hij/zij definitief in dienst wil.

Betrokken partners binnen Expeditie730 zijn: Proteion, De Zorggroep, VIGO, Viecuri, Ambulancezorg Limburg, Adelante en Cohesie. Voorlopig zijn vier partners voorzien bij wie een trainee een half jaar werkervaring gaat opdoen: Proteion, VieCuri, De Zorggroep en VIGO.

Alle informatie  én natuurlijk aanmeldmogelijkheden voor het traineeship zijn te vinden op onze website.

https://expeditie730.nl 

 

Short copy 

In oktober 2024 start Expeditie730. Een uniek traineeship in de zorg in Noord-Limburg. Expeditie730 is een initiatief van samenwerkende zorgorganisaties in de regio en geeft trainees de kans om op een unieke manier kennis te maken met de zorg in Noord-Limburg. 

Gedurende vier keer een half jaar gaan de trainees aan de slag bij een van de deelnemende organisaties. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierin centraal. Enkele maanden voor het einde van het traineeship, maakt de trainee de keuze voor de organisatie bij wie hij/zij definitief in dienst wil.

Alle informatie én natuurlijk aanmeldmogelijkheden zijn te vinden op onze website. 

https://expeditie730.nl 

Communicatiemiddelen

DTP

Download hier de flyer, poster en infographic. Wil je hardcopy materiaal? Neem dan contact op. 

Social media

Bekijk hier de planning en berichten voor je eigen social media kanalen.

Logo's

Download hier het beeldmerk van Expeditie730. Deze kun je gebruiken om door te linken vanuit je website.

Social media planning

Datum

Week 2
(8 januari – 12 januari)

Tekst

Ga jij mee op expeditie? 🌍

Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG en ga je dit jaar afstuderen? Of ben je juist onlangs afgestudeerd? 

Dan hebben wij een unieke kans! In 730 dagen ontdek jij de wereld van de zorg in Noord-Limburg. 

Binnenkort meer… 👀

Volg @Expeditie730 op Instagram en blijf op de hoogte! 🧡

Week 4
(22 januari – 26 januari)

Een uniek traineeship in de zorg! 🧡👩‍⚕️

Jouw reis start hier. Een uniek traineeship binnen de zorg in Noord-Limburg waarin jij binnen twee jaar kennis maakt met verschillende zorginstellingen. 

Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG en ga je dit jaar afstuderen? Of ben je juist onlangs afgestudeerd? Dan maak jij kans op één van de 15 beschikbare plekken.

Tijdens deze twee jaar ga je vier keer een half jaar aan het werk bij een van de organisaties in de regio. Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Zet je schrap voor de leukste 730 dagen van jouw carrière! 

⤵️ Wil je meer weten? Ga dan naar www.expeditie730.nl 

Week 10
(4 maart – 10 maart)

Start jouw reis door de zorg in Noord-Limburg! 🧡👩‍⚕️

In oktober 2024 starten we met een uniek traineeship in de zorg. Binnen twee jaar maak je kennis met verschillende zorginstellingen in de regio én werk je aan je eigen ontwikkeling. 

Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG en ga je dit jaar afstuderen? Of ben je juist onlangs afgestudeerd? Dan maak jij kans op één van de 15 beschikbare plekken.

De sollicitatieprocedure start vanaf 1 april. Wil jij een seintje krijgen zodra je kunt solliciteren? Schrijf je dan in via de website. 

⤵️ Kijk voor meer info op www.expeditie730.nl 

Week 13
(25 maart – 29 maart)

Solliciteer vanaf 1 april voor Expeditie730! 🧡

Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG en ga je dit jaar afstuderen? Of ben je juist onlangs afgestudeerd? Weet jij nog niet zeker waar je aan de slag wilt na je opleiding? Dan is Expeditie730 jouw kans! 

Tijdens een tweejarig traineeship ontdek jij de verschillende zorginstellingen in de regio Noord-Limburg. Organisaties waar je aan de slag gaat zijn voorlopig: Proteion, VieCuri, De Zorggroep en Vincent van Gogh. Je maakt kennis met verschillende doelgroepen, teams, organisaties én gaat aan de slag met je eigen ontwikkeling. 📈

Wil je meer weten? Bekijk dan de website www.expeditie730.nl. 🌍

Ben je overtuigd en wil je solliciteren? Dat kan vanaf 1 april. Wacht niet te lang; er zijn slechts 15 plekken beschikbaar dit jaar.  

Week 21
(20 t/m 24 mei)

Brede ervaring op doen in de zorg in Noord-Limburg?

Solliciteer dan nu voor het tweejarig traineeship! 🔥

Tijdens het traineeship ga je werken bij VieCuri Medisch Centrum, Proteion, De Zorggroep èn Vincent van Gogh. Na succesvolle afronding bepaal jij waar je blijft werken.

Wacht niet te lang! Solliciteren kan nog t/m 31 mei.

Ontdek, ontwikkel en ontmoet. 🧡

Ja! Ik wil solliciteren!

Door je aan te melden via onderstaand formulier, maak jij kans op een van de 15 plekken van het traineeship. Wij nemen contact met je op over het vervolg van de sollicitatieprocedure. 

Let op: solliciteren voor het traineeship is alleen mogelijk als je een opleiding volgt of hebt gevolgd in Nederland. 

Upload jouw CV als .pdf:
Upload jouw motivatiebrief als .pdf:

Wat leuk dat je interesse hebt!

Vanaf 1 april kun je solliciteren voor het traineeship. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra je kunt solliciteren? Vul dan hier je naam en e-mailadres in dan geven we je een seintje als het zover is!